BodyFit 
Met deze discipline kunt u uw spierkracht vergroten. Het bevat een uitgebreid aantal spierkrachtvergrotende oefeningen. Het accent ligt o.a. op de spieren in de onderbuik en de onderrug. De oefeningen zijn ontworpen om uw spieren krachtiger te laten worden en in model te krijgen, niet om ze te vergroten. Bij BODYFIT wordt ook tegelijkertijd aan de conditie gewerkt!
De lessen zijn low-impact , wat wil zeggen dat er niet bij gesprongen wordt zoals vroeger bij aerobic lessen wel gebeurd. 
In het eerste half uur is men constant in beweging. Er wordt op muziek in een lekker tempo een combinatie van allerlei passen aangeleerd i.c.m. armbewegingen. Soms wordt hierbij gebruik gemaakt van steps of dynabanden.
Het tweede gedeelte van de les bestaat uit grondoefeningen: spierversterkende oefeningen voor buik, rug been-, bil, en armspieren en een cooling down.

Kortom: de bodyfit les is een dynamishe les waar soms gebruik wordt gemaakt van steps, gewichtjes en dynabands om de conditie te verbeteren en de spierkracht van met name buik, been en bilspieren te doen toenemen. Een verantwoorde en gezellige manier om te sporten !!