Hoi hoi, ik heet Laura Muskens, ben 19 jaar en woon in Breukelen. Als dochter van de voorzitter van de vereniging, ben ik al van jongs af aan veel met dansen bezig. Zelf ben ik actief in de Showdance 16+ en de Selectie. De afgelopen twee jaar heb ik geassisteerd bij de Mini Stars 3-4 en Kidsdance 5-6. 
 
Aankomend seizoen ga ik lesgeven aan de Mini Stars en Kidsdance, de Showdance 11-12 en de Showdance 13+. Ik kijk er erg naar uit om het plezier en mijn kennis in dansen over te brengen aan de leerlingen! Buiten dansen, speel ik handbal bij de Dames van HV Nijenrodes.  
 
Na het behalen van mijn TVWO diploma in 2018, ben ik een jaar Bewegingswetenschappen gaan studeren aan de VU. Bij nader inzien was ik hier niet helemaal op mijn plek en heb ik nu een tussenjaar voordat ik aan een nieuwe studie ga beginnen. Ik ben verder voornamelijk werkzaam in de horeca.  
 
 
Al met al heb ik onwijs veel zin in aankomend seizoen en hoop ik dat de leerlingen en ouders ook een leuk jaar gaan hebben met mij als leiding!